Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da mu je drago što se našao na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih mladih igrača sveta.

 

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da mu je drago što se našao na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih mladih igrača sveta.

 

Ipak, ni kada su me pre hvalili, ni sada, nisam leteo - kazao je mlađani Filip

 

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović izjavio je danas da je očekivao da bude na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih na svetu.  "Svaki kompliment prija, posebno kada se nadjete na listi 60 talentovanih dečaka po mišljenju jednog renomiranog lista kakav je Gardijan. Ipak, ni kada su me pre hvalili, ni sada, nisam leteo. Vrlo sam svestan svih prednosti, lepota, mana i opasnosti koje sa sobom nosi fudbal. Imam samo 17 godina, moj talenat je jedna stvar, ali da bi o meni i dalje pisali i to kao o nekome ko ima dobar učinak moram da marljivo radim kao do sada. Iskren da budem, očekivao sam da budem na listi najtalentovanijih mladih fudbalera, što me samo još više motiviše", rekao je Stevanović za sajt kluba.  Stevanović se našao na listi od najtalentovanijih mladih igrača na svetu koju je objavio engleski Gardijan, uz ocenu da je njegova budućnost ekstremno obećavajuća.

 

Mladi prvotimac Partizana Filip Stevanović našao se na listi 60 najtalentovanijih mladih fudbalera sveta po mišljenju lista Gardijan.

 

Da bi o meni i dalje pisali i to kao o nekome ko ima dobar učinak moram da marljivo radim kao do sada – kaže mladi fudbaler Partizana, pošto se našao na listi britanskog Gardijana

 

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović izjavio je da je očekivao da bude na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih na svetu.