Italijanski mediji pišu da Lacio nije odustao od transfera fudbalera Partizana Strahinje Pavlovića.

 

Već viđen transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana u Lacio je propao ovog leta u finišu prelaznog roka, međutim "nebeskoplavi" nisu odustali od talentovanog štopera.

 

Strahinja Pavlović je često "punio" sportske vesti ovog leta, ne samo zbog svojih igara i nastupa, nego najviše zbog transfera u Lacio. Mnogo se pisalo o tome, na kraju je propalo, italijanski mediji javljali su da je u pitanju zdravlje, Partizan je zvanično saopštio da je u pitanju bilo neslaganje oko finansijskih pitanja. Prelazni rok je završen, ali vesti ne posustaju, već se ponovo šuška o transferu - šta je istina? "Ne znam šta bih rekao. Mnogo se pisalo o tome proteklih dana. Čuo sam se sa svojim agentom, znao sam to i ranije, ali nije se to objavljivalo u medijima. Ne bih više to da komentarišem. Ovde sam, potpisao sam novi ugovor, to je najbitnije, posvećen sam 100 odsto Partizanu. Imamo Ligu Evrope, to nam je najbitnije sada", rekao je Pavlović. Kada se već priča o transferu, zaboravlja se da si ti praktično dete, tek 18 godina. Koliko je cela ova priča uticala mentalno na tebe i na tvoje samopouzdanje? "Nije bilo nikakvih problem

 

Prelazni rok je završen, Strahinja Pavlović je ostao u Partizanu gde je potpisao novi ugovor, ali se postavlja samo pitanje trenutka kada će napustiti tim. Lacio je bio na pragu dovođenja fudbalera Partizana, ali je taj klub na medicinskim pregledima konstatovao da nije trenutak da se Pavlović dovede. Da li se radi o taktici Rimljana ili ne, ostaje da vidimo, uglavnom, Pavloviću cena može samo da raste imajući u vidu da je Partizan uspeo da se plasira u Ligu Evrope. "Korijere delo sport" prenosi da je Lacio samo "zamrznuo" čitavu situaciju oko Pavlovića i da će u januaru biti ponovo pokrenuti pregovori. Pomenuti list navodi i Mateju Kežmana kao posrednika u ovom transferu.

 

Ako je verovati italijanskim medijima onda saga oko Strahinje Pavlovića i Lacija nije završena, već će epilog dobiti u januaru. The post NISU ODUSTALI: Lacio je samo ‘zamrzao’ transfer Pavlovića, Kežman sad vodi igru… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.