Utakmica će se igrati od 15.00, a ulaz će biti besplatan, FSS snosi kompletne troškove boravka Trepče

 

Utakmica šesnastine finala fudbalskog Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde igraće se sutra u 15 sati u Staroj Pazovi, potvrđeno je u FK Trepča.

 

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se u četvrtak od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

 

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi. Kako je saopšteno iz FSS ulaz će biti slobodan, a nacionalni savez snosiće troškove boravka ekipe sa KiM u Beogradu. Utakmica je trebalo da bude odigrana danas u Zvečanu,...Pročitaj više

 

BEOGRAD: Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi.

 

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se u četvrtak od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije  u Staroj Pazovi.

 

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi

 

Crvena zvezda je danas zaustavljena u pohodu ka Kosovu gde je trebalo da odigra utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče. EKipa Vladana Milojevića je vraćena danas oko 11:30 sa granice, pa je samim tim i utakmica sa Trepčom odložena. Sada je Fudbalski savez Srbije odlučio gde će se odigrati utakmica. Sutra od 15 časova u Staroj Pazovi biće odigrana utakmica između Trepče i Crvene zvezde, a ulaz će biti slobodan.

 

Utakmica Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 15.00 u Staroj Pazovi.

 

BEOGRAD: Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi.