Selektor Srbije zadovoljan osvajanjem sva tri boda na gostovanju

 

Ljubiša Tumbaković je naglasio da je pobeda protiv Luksemburga značajna sa aspekta podizanja raspoloženja u i oko reprezentacije Srbije, ali je rekao i da je bilo dosta slabih stvari u igri našeg izabranog tima u dva septembarska meča.

 

LUKSEMBURG: Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle pobede u Luksemburgu 3:1 rekao je da je bilo dobrih momenata, ali i grešaka koje moraju da se isprave.

 

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković posle pobede nad Luksemburgom kaže da "orlovima" predstoji ozbiljan rad u narednim mesecima.

 

Selekcije Luksemburga i Srbije od 20:45h igraju meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. The post TUMBAKOVIĆ BAŠ ‘PROMEŠAO’: Malo ko je očekivao ovakav tim Srbije (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 48

Selektor Srbije LJubiša Tumbaković rekao je je njegova ekipa igrala kvalitetno u pobedi nad Luksemburgom, ali da je bilo i mnogo propusta

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle pobede u Luksemburgu 3:1 rekao je da je bilo dobrih momenata, ali i grešaka koje moraju da se isprave.

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je je njegova ekipa igrala kvalitetno u današnjoj pobedi nad Luksemburgom, ali da je bilo i mnogo propusta

 

Ljubiša Tumbaković je upisao prvu pobedu na klupi Srbije. Orlovi su u gostima savladali Luksemburg sa 3:1, a selektor je bio zadovoljan posle trijumfa.