Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige.

 

Virdžil van Dajk ili Nemanja Vidić? Bivši reprezentativac Srbije najbolji je štoper u istoriji Premijer lige, rezultat je ankete koju se organizovao "Skaj Sports" na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

Vidić je dres Junajteda nosio od 2006. do 2014. godine i osvojio ukupno 15 trofeja, uključujući pet titula u Premijer Ligi i jednu u Ligi šampiona

 

Još jedno u moru zaista velikih priznanja za legendarnog srpskog štopera, Nemanju Vidića. The post NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Nemanja Vidić je najbolji defanzivac u istoriji Premijer lige (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Nekadašnji kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport

 

Nekadašnji kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport.

 

Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten fudbalera Mančester Junajteda, izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport.

 

LONDON: Nekadašnji kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport.

 

Nekadašnji kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport.

 

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić izabran je za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige, u tviter anketi koju je sproveo Skaj sport.

 

Nemanja Vidić je najbolji štoper u istoriji Premijer lige, rezultat je ankete koju se organizovao Skaj Sports na svom zvaničnom Tviter nalogu.