Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da je jako dobra vest za Srbiju što je bivši mađarski ministar pravde Laslo Tročanji predložen za komesara za proširenje jer dolazi iz zemlje koje snažno zagovara agendu proširenja, posebno prema našoj zemlji.

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila da je jako dobra vest za Srbiju što je bivši mađarski ministar pravde Laslo Tročanji predložen za komesara za proširenje.

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je jako dobra vest za Srbiju što je bivši mađarski ministar pravde Laslo Tročanji predložen za komesara za proširenje jer dolazi iz zemlje koje snažno zagovara agendu proširenja, posebno prema našoj zemlji.

 

LUKSEMBURG: Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je jako dobra vest za Srbiju što je bivši mađarski ministar pravde Laslo Tročanji predložen za komesara za proširenje jer dolazi iz zemlje koje snažno zagovara agendu proširenja, posebno prema našoj zemlji.

 

Brnabić je izrazila nadu da će Evropski parlament potvrditi nominaciju mađarskog ministra pravde za komesara za proširenje