Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović (62), koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela Kraun plaza bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro oseća i zahvalio svima na podršci.

 

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović(62) koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro oseća.

 

Miodrag Daka Davidović (62), nikšićki biznismen koji je iz snajpera ranjen u Beogradu, u trenutku pucnjave bio je u društvu vladike nikšićko-budimljanskog Joanikija. Davidović je privatnim vozilom prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a vladika Joanikije ostao je na mestu pucnjave, ali nije želeo da daje izjave uz obrazloženje da je "uviđaj u toku" i da "on nije bio meta napada".

 

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza večeras oko 21 sat, prenose beogradski mediji.

 

Biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza večeras oko 21 sat, prenose beogradski mediji.

 

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza večeras oko 21 sat.

 

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen je večeras u Beogradu, preneo je "Blic".Prema saznanjima tog lista, Davidović nije životno ugrožen.

 

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović(62) koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro oseća.

 

Miodrag Daka Davidović, biznismen iz Nikšića ranjen je sinoć dok je bio u hotelu Kraun plaza.

 

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović (62), koji je ranjen večeras ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu, u rodnoj Crnoj Gori slovi za uspešnog poslovnog čoveka. Njegove poslovne, ali i privatne veze tesno su isprepletane sa politikom u poslednjih nekoliko decenija.

 

Poznati crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović upucan je u Beogradu, javljaju beogradski mediji.

 

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović (62) ranjen je večeras iz snajpera dok je u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, saznaje "Blic".

 

Poznati crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović upucan je večeras u Beogradu.

 

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza oko 21 sat.