Ivana Filipović pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom, piše list "Alo".

 808

Đorđe Lacković (24), koji je osumnjičen da je prekjuče u stanu u Novom Sadu monstruozno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) na svom Fejsbuk profilu dobija "more" pretećih poruka.

 494

Ljubica Pantelić, koju je Ivana Filipović pozvala u pomoć nakon što ju je dečko Đorđe Lacković zverski pretukao, kaže da je on oduvek maltretirao Ivanu i da joj je upućivao jezive pretnje.

 

Ivana Filipović (22) koju je dečko Đorđe Lacković (24) u utorak u Novom Sadu pretukao šipkom, lomio joj kosti i probio plućno krilo, te ju sekao nožem i ispekao peglom, polako se oporavlja fizički, ali psihički nije dobro.

 73

Ljubica Pantelić, koju je Ivana Filipović pozvala u pomoć nakon što ju je dečko Đorđe Lacković zverski pretukao, kaže da je on oduvek maltretirao Ivanu i da joj je upućivao jezive pretnje.

 25

Možete zamisliti kako je to strašno?! Tukao je o radijator sve dok radijator nije ičupao iz zida. Prst joj je polomio da se ne bi branila, kaže Ivanina majka.

 

Posle divljačkog napada koji se desio u utorak oko 12 sati, kada je Đorđe L. pretukao Ivanu Filipović sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, nesrećna devojka uz stani nadzor lekara oporavlja se na grudnom odeljenu u Sremskoj Kamenici.

 25

Ivana Filipović (22) pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića (24) koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom!

 320

Potresna ispovest drugarice Ivane F. (22) koju je, kako se sumnja, u Novom Sadu pretukao dečko Đorđe L. (24). Na pegli su ostali tragovi kože. Iz usta joj je curila krv. Vikala sam: "Ustani". Ranije joj je pretio, tukao je do nesvesti...

 

- I ranije ju je psihički i fizički maltretirao. Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji - kaže Ljubica Pantelić

 1

Đorđe Lacković (24), koji je na zverski način prebio Ivanu Filipović(22), sada strahuje za svoj život! 

 236

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

 22

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije hteo da je toliko prebije".

 504