Srbija ostaje pouzdan partner misiji OEBS-a i nastaviće da podržava napore te organizacije u postizanju konsenzusa oko suštinskih pitanja, ističe šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

 

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas nakon sastanka sa generalnim sekretarima OEBS-a Tomasom Gremingemom da je značajna podrška koju ta organizacija pruža Srbiji.

 

Srbija ostaje pouzdan partner misiji OEBS-a i nastaviće da podržava napore te organizacije u postizanju konsenzusa oko suštinskih pitanja, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posle sastanka sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom.

 

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom. Na sastanku je razgovarano o aktivnostima OEBS-a u Srbiji, o podršci institucijama Republike Srbije u oblasti reformi, usvajanja medijske strategije i njene implementacije, kao i saradnji u oblasti unapređenja izbornog procesa.

 

BEOGRAD:  Srbija ostaje pouzdan partner misiji OEBS-a i nastaviće da podržava napore te organizacije u postizanju konsenzusa oko suštinskih pitanja, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posle sastanka sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom.

 

Srbija ostaje pouzdan partner misiji OEBS-a i nastaviće da podržava napore te organizacije u postizanju konsenzusa oko suštinskih pitanja