Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun.

 

Lider demokrata Zoran Lutovac pomera sednicu Glavnog odbora ove stranke – koja je trebalo da se održi 31. maja –

 

Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun, a datum je odabran, kako je nezvanično rečeno Tanjugu u vrhu te stranke, simbolično, kako bi zasedanjem pokazali "da izbori za njih ne postoje".

 

Sednica Glavnog odbora DS, koja je trebalo da bude održana polovinom marta, pa zatim najavljena za 31. maj, ponovo je odložena, sada za 21. jun, a datum je odabran, kako je nezvanično rečeno Tanjugu u vrhu te stranke, simbolično, kako bi zasedanjem pokazali da izbori za njih ne postoje.

 

Lider demokrata Zoran Lutovac pomera sednicu Glavnog odbora ove stranke - koja je trebalo da se održi 31. maja - za 21. jun, na dan izbora, pod objašnjenjem da želi da i ona simbolično bude deo kampanje bojkota izlaska na birališta.

 

Struja koja je već dugo nezadovoljna načinom na koji Lutovac vodi stranku smatra da se iza odlaganja sednice krije još jedan pokušaj aktuelnog šefa demokrata da po svaku cenu izbegne raspravu o njegovom ostanku na čelu stranke

 

Mediji su danas preneli da je sednica Glavnog odobra Demokratske stranke pomerena je za dan izbora 21. juna, kako bi i ona bila deo bojkot kampanje.

 

Ona ne želi da lideru demokrata pređe preko činjenice da je iz medija saznala da je podneo krivičnu prijavu protiv nje i da, u svojoj nameri da uguši glas trećine članova Glavnog odbora, sprovodi grubu kampanju protiv nje, saznaje Kurir