Sledeće ročište zakazano je za 5. novembar i ovog puta, po rečima advokata odbrane, biće otvoreno za javnost, kazali su gosti Novog jutra.

 

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, sa novom tetovažom na potpuno neočekivanom mestu i sa posebnom porukom.

 

 

 

BEOGRAD: Viši sud u Beogradu zakazao je za 5. novembar početka suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči, pošto je danas okončano pripremno ročište.

 

Zoran Marjanović oko 11.45 stigao je u zgradu Višeg suda u Beogradu gde mu u 12 sati danas počinje suđenje za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

 

Viši sud u Beogradu zakazao je za 5. novembar početka suĐenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči, pošto je danas okončano pripremno ročište.

 8

Ovo ročište je zatvoreno za javnost i njemu prisustvuju samo stranke u postupku.

 

Dok je svog sina ispraćao na sud, Vladimir Marjanović kratko se obratio novinarima okupljenim u Borči.

 

Optuženi Zoran Marjanović (41) na početku suđenja za ubistvo supruge Jelene (33) mirno dočekao početak procesa. Branioci predložili da se saslušaju veštacikoje su oni angažovali

 

Zoran Marjanović pojavio se u Višem sudu gde je danas počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, a nije bilo moguće ne primetiti njegove istaknute tetovaže tik ispod desnog oka i na vratu.

 

Viši sud u Beogradu zakazao je za 5. novembar početka suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči, pošto je danas okončano pripremno ročište.

 

Ročištu su prisustvale samo stranke u postupku, tužilac, Marjanović i njegova četiri advokata

 

U 12 sati danas u Višem sudu u Beogradu počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je pre tačno tri i po godine, svirepo ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović na nasipu u naselju Crvenka kraj Borče. Ispred porodične kuće Marjanovića u Borči jutros je bilo tiho, samo je Zoranov otac Vladimir u jednom trenutku otvorio kapiju i vratio se u kuću. Ubrzo nakon toga izašao je Zoran i sa sinom ušao u kola i krenuo put sudnice. U sud je, u pratnji advokata, ušao oko 11.45, javlja reporter "Blica" sa lica mesta.

 

Suđenje zbog ubistva koje se dogodilo pre tri i po godine konačno je počelo danas, a slučaj decenije budno prati cela Srbija.