"Preko 60 milona vozila godišnje prođe samo na autoputevima kroz Srbiju, svake godine imamo povećanje od 6 odsto. To samo pokazuje da je Srbija u geografski najboljem položaju u Evropi. Do Zapadne Evrope je najlakše doći kroz Srbiju. - rekao je direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, objašnjavajući zbog čega je predložio MUP-u da se toleriše brzina do 150 kilometara na sat, na onim deonicama autoputa gde je sada ograničenje 130.

 

  Putevi Srbije predložiće MUP-u da se na auto-putevima toleriše prekoračenje brzine od 20 kilometara na sat, što znači da će na određenim delovima auto-puteva biti dozvoljena maksimalna brzina i do 150 kilometara na sat, rekao je danas vršilac dužnosti tog preduzeća Zoran Drobnjak. Drobnjak je za Tanjug objasnio da to znači da će se...Pročitaj više

 

Vozačima u Srbiji će se uskoro tolerisati brzina do 150 kilometara na sat na svim autoputevima u zemlji, potvrdio je direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak.

 

Vozačima u Srbiji će se uskoro tolerisati brzina do 150 kilometara na sat na svim autoputevima u zemlji, rekao je za "Blic" potvrdio direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak

 

BEOGRAD: Putevi Srbije predložiće MUP-u da se na auto-putevima toleriše prekoračenje brzine od 20 kilometara na sat, što znači da će na određenim delovima auto-puteva biti dozvoljena maksimalna brzina i do 150 kilometara na sat, rekao je danas vršilac dužnosti tog preduzeća Zoran Drobnjak.

 

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 9. novembar, najviše pišu o saobraćajnim pravilima za ograničenje brzine koje predlaže direktor preduzeća Putevi Srbije, o novim pozivima na saslušanja pred Specijalnim sudom za zločine OVK, o poseti Beogradu američkog zvaničnika zaduženog za kontrolu sankcija i drugim temama.ALO - "Auto-putem brzina i do 150 kilometara na sat", o izjavi direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka o ograničenju brzine na auto-putevima.BLIC - "Ograničenje brzine 130 km na sat, na nekim deonicama tolerancija do 150", o najavi direktora Puteva Srbije. O sastanku ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i direktora Radne grupe 231 Biroa Stejt departmenta za medjunarodnu bezbednost i kontrolu naoružanja Tomasa Zarzeckog "Bez sankcija Amerike zbog ruskog oružja".VEČERNJE NOVOSTI - O protestu Zagreba zbog postavljanja spomen ploče general-majoru JNA Mladenu Bratiću koji je komandovao napadom na Vukovar "Bratić smeta, dok veličaju Barešića". List piše o pozivu za sas

 

Putevi Srbije predložiće MUP-u da se na auto-putevima toleriše prekoračenje brzine od 20 kilometara na sat, što znači da će na određenim delovima auto-puteva biti dozvoljena maksimalna brzina i do 150 kilometara na sat, rekao je danas vršilac dužnosti tog preduzeća Zoran Drobnjak.

 

Vozačima u Srbiji će se uskoro tolerisati brzina do 150 kilometara na sat na svim autoputevima u zemlji

 

BEOGRAD: Putevi Srbije predložiće MUP-u da se na auto-putevima toleriše prekoračenje brzine od 20 kilometara na sat, što znači da će na određenim delovima auto-puteva biti dozvoljena maksimalna brzina i do 150 kilometara na sat, rekao je danas vršilac dužnosti tog preduzeća Zoran Drobnjak.