Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Vatikan vodi ozbiljnu politiku i da će čuvati svoje pozicije i po pitanju Kosova i Metohije.

 

Predsednik Vučić sastao se u Vatikanu sa Njegovom svetošću papom Franciskom sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, evrointegracijama Srbije, regionalnoj i međunarodnoj saradnji, kao i o Kosovu i Metohiji.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Vatikanu sa Njegovom svetošću papom Franciskom sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, evrointegracijama Srbije, regionalnoj i međunarodnoj saradnji, objavljeno je na "Instagram" profilu "Budućnost Srbije AV".

 

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Vatikanu, sastao se s papom Franjom.

 

Nakon sastanka sa papa Franjom predsednik Srbije obratio se građanima Srbije direktno iz Vatikana.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje danas zvaničnu posetu Vatikanu. Njega će primiti papa Franja, a susrešće se i sa državnim

 

- Idem i u Vatikan kod pape da ih molim da ne priznaju Kosovo - rekao je Vučić nedavno novinarima u Beogradu

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav". Susret Vučića i Kontea na aerodromu u Rimu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje danas zvaničnu posetu Vatikanu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Vatikan vodi ozbiljnu politiku i da će čuvati svoje pozicije i po pitanju Kosova i Metohije.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaničnu posetu Vatikanu, objavljeno je na profilu "Budućnostsrbijeav" na Instagramu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zvaničnu posetu Vatikanu.

 15

RIM: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav".

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Italiju gde od sutra započinje zvaničnu posetu Vatikanu.

 

Predsednik Srbije je, obraćajući se medijima, izjavio da Vatikan vodi ozbiljnu politiku i da će čuvati svoje pozicije i po pitanju Kosova i Metohije, te da se zalaže za razgovore i mirno rešenje između Srba i Albanaca.

 

VATIKAN: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas poglavaru Rimokatoličke crkve, papi Franji, da Srbija "izuzetno ceni principijelnu poziciju Svete stolice po pitanju nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kao i razumevanja za poziciju Srbije utemeljenu na poštovanju međunarodnog prava.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Vatikan vodi ozbiljnu politiku i da će čuvati svoje pozicije i po pitanju Kosova i Metohije.

 

Mislim da će političari pronaći prave puteve, a Sveta stolica mora i to da uvažava, kaže nadbiskup Stanislav Hočevar povodom odnosa Vatikana prema kosovskom pitanju, a uoči razgovora predsednika Aleksandra Vučića sa papom Franjom u Vatikanu.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Vatikanu sa Njegovom svetošću papom Franciskom sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, evrointegracijama Srbije, regionalnoj i međunarodnoj saradnji

 

Upravo je počeo sastanak pape Franje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Predsednik Srbije danas u prvoj zvaničnoj poseti Vatikanu, a glavna tema razgovora kosovski čvor

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje danas zvaničnu posetu Vatikanu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Italiju gde od sutra započinje zvaničnu posetu Vatikanu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav"

 

Nadbiskup Frančesko Kanalini i monsinjor Džozef Marfi dočekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u zvaničnu posetu Vatikanu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav".

 

Predsednik Srbije u Vatikan otišao je sa delegacijom u čijoj je pratnji profesor Darko Tanasković

 30