Patrijarh Irinej, koji se posle kraće bolesti vratio svojim redovnim aktivnostima, bagoslovio je okupljene vernike poslke liturgije.

 

Patrijarh Irinej, koji se posle kraće bolesti vratio svojim redovnim aktivnostima, bagoslovio je okupljene vernike poslke liturgije

 

Patrijarh Irinej prisustvovao je u nedelju liturgiji u Sabornoj Crkvi povodom praznika Svetih pravednika Joakima i Ane, saopštila je TV Hram.

 

Posle nekoliko nedelja, koliko ga nije bilo u javnosti, na praznik svetih pravednika Joakima i Ane, Njegova svetost patrijarh Irinej služio je jutros liturgiju u beogradskom Sabornom hramu.

 

Srpski patrijarh Irinej učestvovao je danas u liturgiji u Sabornoj crkvi Svetog arhangela Mihaila u Beogradu, saopštila je informativna služba Srpske pravoslavne crkve.

 

Patrijarh Irinej prisustvovao je danas liturgiji u Sabornoj Crkvi povodom praznika Svetih pravednika Joakima i Ane, saopštila je TV Hram.

 

Patrijarh Irinej prisustvovao je danas liturgiji u Sabornoj crkvi povodom praznika Svetih pravednika Joakima i Ane, saopštila je TV Hram. Patrijarh Irinej, koji se posle kraće bolesti vratio svojim redovnim aktivnostima, bagoslovio je okupljene vernike poslke liturgije. Službu je u prisustvu srpskog patrijarha služilo sveštenstvo ovog hrama.