Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.V.(19) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i tešku krađu.

 

PANČEVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.V.(19) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i tešku krađu.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu intenzivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio krivično delo razbojništvo.

 

PANČEVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio krivično delo razbojništvo.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M. V. (19) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i tešku krađu.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio krivično delo razbojništvo.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio krivično delo razbojništvo.

 

PANČEVO: Dva mladića od 16 i 19 godina brutalno su noćas pretučeni na Novoseljanskom putu u Pančevu.