Dostava penzija na kućne adrese 190.000 penzionera počeće danas i trajaće narednih pet dana, najavilo je javno preduzeće Pošta Srbije.Uprava tog preduzeća proglasila je nezakonitom obustavu rada koju je deo zaposlenih počeo 2. decembra, i nastoji da uspostavi neometan proces rada.

 

JP "Pošta Srbije" saopštilo je da se danas isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije.

 

Dostava penzija na kućne adrese 190.000 penzionera počeće sutra i obavljaće se u narednih pet dana, najavilo je javno preduzeće Pošta Srbije.

 

JP "Pošta Srbije" saopštilo je da se isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije.

 

Dostava penzija na kućne adrese 190.000 penzionera počeće sutra i obavljaće se u narednih pet dana, najavilo je javno preduzeće Pošta Srbije.

 

Dostava penzija na kućne adrese 190.000 penzionera počeće sutra i obavljaće se u narednih pet dana, najavilo je javno preduzeće Pošta Srbije.Istaknuto je da to javno preduzeće, u kojem je deo radnika 2. decembra obustavio rad, sprovodi mere za uspostavljanje neometanog procesa rada u svim radnim jedinicama i poštama sa ciljem blagovremene isplate penzija i regulisanja poštanskih tokova.Po podacima Pošte, isplata penzija na šalterima pošta danas se obavlja neometano u 1.446 pošta u Srbiji i isplaćeno je više od 103.000 penzija.Od 3. decembra do danas penzije su isporučene na adrese 15.700 penzionera iz samostalnih delatnosti i oko 61.000 poljoprivrednih penzionera."Zbog tehnoloških problema u fazi prerade zbog nezakonite obustave rada dela zaposlenih, sprovedene su mere da pošiljke koje kasne budu u najskorije vreme isporučene do krajnjih destinacija. Uspostavljene procedure podrazumevaju davanje prednosti prioritetnim pošiljkama, poput medicinske opreme i materijala, hitne zdravstvene