JP Pošta Srbije saopštilo je da se isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije, a da će isplata na kućnu adresu za 190.000 penzionera početi danas i obavljaće se u narednih pet dana.

 

JP "Pošta Srbije" uz punu odgovornost prema korisnicima i zaposlenima sprovodi mere za uspostavljanje neometanog procesa rada u svim radnim jedinicama i poštama sa ciljem blagovremene isplate penzija i regulisanja poštanskih tokova. Danas se isplata penzija na šalterima pošta obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije. Tokom prvog dana isplate penzija na šalterima pošta isplaćeno je preko 103.000 penzija.

 

Dostava penzija na kućnu adresu za 190.000 penzionera će se obavljati po planu počev od sutra, poručilo je JP "Pošta Srbije". Navode da u 90 pošta u Srbiji nije uspostavljen zakonski minimum procesa rada.

 

Zbog obustave rada, na šalterima u glavnoj valjevskoj pošti danas nisu isplaćivane penzije.

 

BEOGRAD: JP "Pošta Srbije" saopštilo je da se isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije, a da će isplata na kućnu adresu za 190.000 penzionera početi danas i obavljaće se u narednih pet dana.

 

Dostava penzija na kućnu adresu za 190.000 penzionera počeće sutra i trajaće narednih pet dana, saopštilo je danas Javno preduzeće Pošte Srbije i najavilo da su, uprkos višednevnom štrajku, sprovedene mere kako bi pošiljke koje kasne bile u najskorije vreme isporučene primaocima.

 

Dostava penzija na kućnu adresu za 190.000 penzionera obavljaće se po planu, počev od sutra, poručilo je JP "Pošta Srbije". Navode da u 90 pošta u Srbiji nije uspostavljen zakonski minimum procesa rada.