Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je sinoć utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu.

 

Sjajna podrška sa tribina našoj reprezentaciji - rekla je premijerka Srbije

 

I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode

 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je obeležavanju 75 godina od oslobođenja grada Luksemburga u Drugom svetskom ratu, u Kulturnom centru u Luksemburgu.

 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas obeležavanju 75 godina od oslobođenja grada Luksemburga u Drugom svetskom ratu, u Kulturnom centru u Luksemburgu

 

Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

 

LUKSEMBURG: Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel.

 

Ovo je odavanje počasti Srbiji, našim žrtvama i borbi protiv antifašizma - rekla je Brnabić