Devetu po redu konferenciju Biznis Plusa pod nazivom „Sve boje regionalnog turizma“ održće se danas, sa početkom u 11 sati u konferencijskoj sali Novosadskog sajma (Hajduk Veljkova 11).

 

Udruženje za turizam Privredne komore Srbije danas je predstavilo svoje članove na 50. Međunarodnom sajamu turizma u Novom Sadu. Sekretar Udruženja za turizam Tijana Maljković je izjavila da PKS okuplja sve činioce turističke industrije u našoj zemlji, kao i da imaju dobru saradnju sa grupacijama za nautički turizam, hostele, hotele, ruralni i banjski turizam, manifestacije i pružaoce usluga hrane i pića.

 

Jubilarni 50. novosadski Sajam turizma, kao i 8. po redu Sajam konjarstva i sersana otvoreni su danas na Novosadskom sajmu, u prisustvu brojnih gostiju i izlagača, predstavnika republičke i pokrajinske vlade, Skupštine AP Vojvodine, Vlade Crne Gore i Ambasade Crne Gore, ovogodišnje zemlje partnera, ambasada u Republici Srbiji, lokalnih samouprava iz zemlje i regiona.

 

NOVI SAD: Privredna komora Vojvodine (PKV) potpisala je danas Sporazum o razumevanju i saradnji sa Poslovnim inkubatorom - Evropskom mrežom preduzetnika Srbije (EEN) - Kancelarija Novi Sad na Sajmu turizma.

 

Na ovogodišnjem jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma, koji je svečano otvoren u Novom Sadu, predstavlja se 250 izlagača, što je duplo više u odnosu na prošlu godinu. Akcenat se ove godine stavlja na promociju Dunavskog regiona, kao i na stručne međunarodne skupove, a zemlja partner je Crna Gora.

 

50. sajam lova i ribolova. Uz bubnjare Dragoljuba Đuričića 5. oktobra na novosadskom sajmu počeo je Sajam turizma, sporta i konjarstva a ovogodišnja zemlja partner je Crna Gora.