Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca

 

Policija u Beogradu uhapsila je S.D. (23) osumnjičenog da je u naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh 30 hitaca.

 

NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca.

 

Beogradska policija uhapsila je S.D. (23) zbog sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca.

 

U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka.

 

Sinoč je u Zemun polju uhapšen Sadrija D. (23) koji je sa terase svoga stana ispalio 25 metaka iz automatske puške i uzbunio komšije.

 

Beogradska policija uhapsila je S.D. (23) iz Zemun Polja zbog sumnje da je sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca.

 

Policija u Beogradu uhapsila je S.D. (23) osumnjičenog da je u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh 30 hitaca.

 

- Policija je prilikom pretresa pored automatske puške i okvira, pronašla i nastavak za tromblonsku minu - saopšteno jeiz MUP-a.

 

U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka iz automatkse puške.