Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas članove i članice Pokreta slobodnih građana (PSG) da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

 

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović sinoć je prokomentarisao moguću koaliciju Tatjane Macure iz SMS i Nenada Čanka iz LSV.

 

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović kritikovao je na Tviteru Tatjanu Macuru iz Stranke moderne Srbije zbog saradnje sa Nenadom Čankom i uvredio je komentarom da način njenog rada “vodi direktno ispod Plavog mosta”.

 

Predsednik Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović, komentarisao je na svom Tviter profilu moguću kolaciju Tatjane Macure iz SMS-a i Nenada Čanka iz LSV-a.

 

NOVI SAD: Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas članove i članice Pokreta slobodnih građana (PSG) da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

 

Glumac i predstavnik PSG-a Sergej Trifunovič, izrazio je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost povodom nove koalicije koja je oformljena na srpskoj političkoj sceni, ali to je uradio kroz uvrede upućene narodnoj poslanici Tatjani Macuri.

 

Lider PSG-a, Sergej Trifunović, uputio je brutalne uvrede narodnoj poslanici Tatjani Macuri.