Gradski odbor SNS u Šapcu oštro je kritikovao gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, za kojeg je na referendumu, u nedelju, dokazno da nema legitimet da bude na toj funkciji, a koji će, kako kažu, sutra u Evropskom parlamentu ponovo voditi kampanju protiv svoje države.

 

Povodom najave sutrašnjeg nastupa gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića u evropskom parlamentu, oglasio se gradski odbor SNS iz tog grada javnim saopštenjem

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu izdao je saopštenje u kome pita gradonačelnika Nebojšu Zelenovića u čije ime će sutra govoriti u Evropskom parlamentu.

 

ŠABAC: Gradski odbor SNS u Šapcu oštro je kritikovao gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, za kojeg je na referendumu, u nedelju, dokazno da nema legitimet da bude na toj funkciji, a koji će, kako kažu, sutra u Evropskom parlamentu ponovo voditi kampanju protiv svoje države.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu želi javno da postavi pitanje gradonačelniku Nebojši Zelenoviću u čije ime će sutra da govori u  Evropskom parlamentu?