Srbija i Češka utrostručile spoljnotrgovinsku razmenu, koja će ove godine izositi 1,15 milijardi evra, izjavio predsednik Aleksandar Vučić posle sastanka sa predsednikom Češke Milošem Zemanom.

 

Predsednik Češke Miloš Zeman i ja smo saglasni u mnogo stvari, od njega smo doživeli veliko poštovanje prema Srbiji i srpskom narodu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji sa Zemanom. Češki predsednik je istakao da svaki političar treba da brani interese svoje zemlje, a ne da bude marioneta stranih vlasti, kao i da država koju predvode ratni zločinci ne bi trebalo da se nalazi u zajednici demokratskih zemalja.

 

BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić priredio je danas svečani doček u Palati Srbija za predsednika Češke Miloša Zemana, koji boravi u poseti Srbiji.

 

Nakon tet-a-tet sastanka Vučića i Zemana uslediće plenarni sastanak delegacija dve zemlje

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Češke Miloš Zeman položili su danas vence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918. na Novom groblju.

 

Predsednik Češke nalazi se u poseti Srbiji, gde će se zadržati do 12. septembra

 

Češki predsednik boravi u zvaničnoj dvodnevnoj poseti srpskoj prestonici.

 

Predsednik Češke Republike Miloš Zeman doputovao je u posetu Beogradu, na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je domaćin, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa predsednikom Češke Milošem Zemanom, da su dve zemlje utrostručile spoljnotrgovinsku razmenu i da će ona ove godine izositi 1,15 milijardi evra, te istakao da ta saradnja može da bude još mnogo bolja.

 

Ministri Srbije i Češke danas su, u okviru posete delegacije te zemlje, potpisale dva sporazuma o saradnji, u prisustvu predsednika, Aleksandra Vučića i Miloša Zemana.

 

Predsednik Aleksandar Vučić priredio je svečani doček u Palati "Srbija" za češkog kolegu Miloša Zemana, koji boravi u trodnevnoj poseti Srbiji. Usledio je tet-a-tet sastanak dvojice predsednika.

 

Predsednik Češke Miloš Zeman juče je doputovao u posetu Beogradu, a zvanični razgovori dvojice predsednika i delegacija planirani su za danas, kao i potpisivanje bilateralnih sporazuma, te Srpsko-češki poslovni forum.

 

Predsednik Češke Miloš Zeman juče je doputovao u posetu Beogradu, a zvanični razgovori dvojice predsednika i delegacija planirani su za danas.

 

BEOGRAD:Predsednik Češke Republike Miloš Zeman doputovao je danas u posetu Beogradu a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je njegov domaćin, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Predsednik Češke Miloš Zeman doputovao je u posetu Beogradu, a na aerodromu ga je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Predsednik Češke Republike Miloš Zeman doputovao je danas u posetu Beogradu a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je njegov domaćin, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

BEOGRAD: Predsednik Češke Miloš Zeman danas dolazi u zvaničnu posetu Beogradu, gde će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zeman će predvoditi delagaciju Češke Republike, koja će u Srbiji boraviti do 12. septembra.