MINHEN: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sinoć, na kraju posete Minhenu, sa senatorom Ronom Džonsonom. Susretu je prisustvovao i američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večaras, na kraju posete Minhenu, sa senatorom Ronom Džonsonom.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je posetu Minhenu gde je prisustvovao 56. Bezbednosnoj konferenciji.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Minhenu nastavio bilateralne sastanke sa svetskim zvaničnicima razgovorom sa savetnikom za spoljnu politiku i bezbednost savezne kancelarke SR Nemačke Janom Hekerom.

 

MINHEN: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Minhenu s izvršnim direktorom kompanije Jigsaw, Džaredom Koenom, objavljeno je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je večeras posetu Minhenu, gde je učestvovao na 56. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji (MSC 2020).

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večaras, na kraju posete Minhenu, sa senatorom Ronom Džonsonom. Susretu je prisustvovao i američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Minhenu niz bilateralnih sastanaka.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Minhenu sa Ričardom Murom, političkim direktorom u Forin ofisu, kao i sa Damonom Wilsonom, izvršnim direktorom Atlantic Council.