Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su M. D. (30) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Policija je u Novom Sadu uhapsila M. D. iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

 

Kabinet ministra unutrašnjih poslova Srbije je kasno večeras saopštio da su pripadnici tog ministarstva u Novom Sadu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje uhapsili M.D. (1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga.

 

Kabinet ministra unutrašnjih poslova Srbije je kasno večeras saopštio da su pripadnici tog ministarstva u Novom Sadu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje uhapsili M.D. (1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga.Osumnjičeni su da su u subotu, 8. juna, oko 22 sata, u Ulici Sime Miloševića u Novom Sadu izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu D.B. (1996), piše u saopštenju. Osumnjičenom M.D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, saopštio je kabinet ministra.U Novom Sadu su prošle nedelje prebijeni studenti Dejan Bagarić, Mihajlo Nikolić i Marko DJelević, aktivisti inicijative "Za krov nad glavom" i redovnih protesta "Jedan od pet miliona". Zbog tih napada je večeras održan protest i protestna povorka studenata Novosadskog univerziteta.

 

NOVI SAD:Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. D. ( 1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga,  zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Oni se sumnjiče da su, 8. juna ove godine oko 22 sata, u Ulici Sime Miloševića u Novom Sadu, izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu D. B. (23), navodi se usaopštenju MUP

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. D. (1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. D. ( 1989) iz Vrbasa.