Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (38) iz Sevojna, zbog sumnje na krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

 

Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (38) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću.

 

Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić".

 

Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije Tijana Jurić.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (38) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (1981) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

 

Policija je uhapsila 38-godišnjeg A.J. iz Sevojna zbog sumnje da je na društvenoj mreži Tviter pretio osnivaču fondacije "Tijana Jurić", Igoru Juriću, saopštio je večeras MUP

 

Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (38) iz tog grada zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić".

 

- Ako ga neko bude tražio, treba reći da je na slobodi među živima - objasnio je ovaj tviteraš

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (1981) iz Sevojna zbog postojanja…