Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na Instagram profilu objavio fotografiju sa medicinskim radnicima u znak zahvalnosti za sve što su uradili u toku borbe sa korona virusom.

 

 

Dnevni listovi u izdanju od subote bave se i dalje situacijom u vezi s pandemijom koronavirusa, izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Ratkom Mladićem.

 

Omladina koalicije "Nek maske padnu" Zelena stranka - Nova stranka ocenili su danas da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka koju on vodi, zloupotrebili radnike Pošte za podelu propagandnog materijala."Nakon što je penzionerima širom zemlje danas preko Pošta Srbije stiglo pismo sa potpisom predsednika Aleksandra Vučića, postalo je očigledno da je u pitanju još jedna zloupotreba javnog preduzeća u političke svrhe", naveli su oni u saopštenju.Kako su rekli, to je još jedan "bedan marketinški potez" aktuelnog režima, koji do srži ogoljeva njegov pravi stav i prema penzionerima, i prema radnicima javnih preduzeća, jer su i jedni i drugi u očima  Aleksandra Vučića samo "mašinerija za podizanje rejtinga i orudje u predizbornoj kampanji".Oni su istakli da su najstariji sugradjani ne samo višegodišnja meta ponižavanja "naprednjačke vlasti", nego i glavna ciljna grupa birača, čiju naklonost pokušavaju da potkupe paketima namirnica, novcem, a sada i "patetičnim pismima

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u više evropskih zemalja vodi diskusija o tome šta treba da rade Srbi i Albanci po pitanju Kosova i da će se Srbija sa tim pritiscima suočavati. "A ko ste vi, šta se vas tiče šta treba da rade Srbi i Albanci? Malo je sumanuto, ali to je svet u kojem živimo, veliki daju sebi za pravo da odlučuju o svemu", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Palati Srbija, piše Fonet. Predsednik je kazao da "ne misli da je američki predsednik Donald Tramp na strani Srbije, ali i da ne misli da ne želi da čuje srpsku stranu za razliku od nekih pre". Za američkog ambasadora Entonija Godrfija rekao je da je "jedan od retkih i korektnih diplomata koji želi kompromisno rešenje za Kosovo". Upitan o pismu Albanaca iz SAD Donaldu Trampu, Vučić je naglasio da nikad ne treba potcenjivati njihove inicijative, jer je "reč o izuzetno moćnom faktoru, o bogatim i uticajnim ljudima, koji imaju dosta novca i vode kampanju".  Vučić je negirao da je

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna šta bi mogle biti ponude za rešenje pitanja Kosova i Metohije, dodajući da nazire šta bi moglo da bude, i da će, ako to bude tako, njegov odgovor biti “ne”.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zadovoljan ulaganjem u zdravstvo, izgradnjom kliničkih centara i obnovom starih ustanova.

 

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je da je na sastanku sa ambasadorima zemalja Kvinte u četvrtak upitao šta oni to vide kao suštinsko rešenje za pitanje Kosmeta, ali da odgovor nije dobio.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna šta bi mogle biti ponude za rešenje pitanja Kosova i Metohije, dodajući da nazire šta bi moglo da bude, i da će, ako to bude tako, njegov odgovor biti "ne".

 

Omladina koalicije "Nek maske padnu" Zelena stranka - Nova stranka ocenili su danas da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka koju on vodi, zloupotrebili radnike Pošte za podelu propagandnog materijala.

 

Srbija je ozbiljna zemlja, snažne finansijske strukure i ozbiljnih javnih finansija, kaže predsednik Vučić.

 

Poslednjih nekoliko dana je sve više priča o tome da će Aleksandar Vučić odložiti izbore.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nakon prijema za lekare i medicinske sestre iz cele Srbije koji su bili angažovani u kovid bolnicama obratio medijima i istaka da je zadovoljan ulaganjem u zdravstvo, izgradnjom kliničkih centara i obnovom starih ustanova.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna šta bi mogle biti ponude za rešenje pitanja Kosova i Metohije, dodajući da nazire šta bi moglo da bude, i da će, ako to bude tako, njegov odgovor biti "ne".