Predsednik Aleksandar Vučić obišao je fabriku "Meita Jurop" u Bariču kod Obrenovca, gde je prisustvovao obuci za novozaposlene, kao i predavanju za učenike obrenovačke Tehničke škole koja se organizuje u toj kompaniji.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku MEI TA Europe u Obrenovcu. Prenos obilaska uživo pratite na našem portalu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku Mei Ta Europe u Bariču kod Obrenovca, gde je prisustvovao obuci za novozaposlene, kao i predavanju za učenike obrenovačke Tehničke škole, koja se organizuje u toj kompaniji

 

OBRENOVAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku Mei Ta Europe u Bariču kod Obrenovca, gde je prisustvovao obuci za novozaposlene, kao i predavanju za učenike obrenovačke Tehničke škole, koja se organizuje u toj kompaniji.

 

Predsednik Vučić obići će fabriku MEI TA Europe u Obrenovcu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku MEI TA Europe u Obrenovcu. Prenos obilaska uživo pratite na našem portalu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku Mei Ta Europe u Bariču kod Obrenovca, gde je prisustvovao obuci za novozaposlene, kao i predavanju za učenike obrenovačke Tehničke škole, koja se organizuje u toj kompaniji.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku Mei Ta Europe u Obrenovcu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas fabriku MEI TA Europe u Obrenovcu.