Zoran Marjanović oko 11.45 stigao je u zgradu Višeg suda u Beogradu gde mu u 12 sati danas počinje suđenje za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

 

Zoran Marjanović stigao u Viši sud u Beogradu, gde danas treba da mu se održi pripremno ročište pred početak suđenja povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu.

 

Suprug Jelene Marjanović, optužen za njeno ubistvo, posle dva sata provedena u sudnici broj devet napustio je Viši sud

 

Suđenje u slučaju ubistva Jelene Marjanović za koje je optužen njen suprug Zoran Marjanović, ulazi u poslednju fazu, a slučaj koji već više od tri godine pomno prati cela Srbija moglo bi konačno dobiti svoj epilog.

 

NOVI SAD:Pripremno ročište pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči, trebalo bi da se održi danas u Višem sudu u Beogradu.

 

Na pripremnom ročištu Zoranu Marjanoviću, koje će biti održano u sredu, okrivljeni za ubistvo supruge kratko će se izjasniti o optužnici koja je podignuta protiv njega, te će sudskom veću sa kojim će se prvi put susresti reći da li je kriv ili ne.

 

Sutra tačno u 11 časova pred višim sudom u Katanićevoj počinje suđenje decenije, a jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice iz Borče Jelene Krsmanović Marjanović, njen suprug Zoran, izneće svoju reč.

 43

Zoran Marjanović stigao je u Viši sud u Beogradu gde treba da mu se održi pripremno ročište pred početak suđenja povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči.

 

BEOGRAD: Zoran Marjanović stigao je u Viši sud u Beogradu gde danas treba da mu se održi pripremno ročište pred početak suđenja povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči.

 

Pripremno ročište pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči, održava se danas u Višem sudu u Beogradu iza zatvorenih vrata.

 

U 12 sati danas u Višem sudu u Beogradu počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je pre tačno tri i po godine, svirepo ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović na nasipu u naselju Crvenka kraj Borče. Ispred porodične kuće Marjanovića u Borči jutros je bilo tiho, samo je Zoranov otac Vladimir u jednom trenutku otvorio kapiju i vratio se u kuću. Ubrzo nakon toga izašao je Zoran i sa sinom ušao u kola i krenuo put sudnice.

 

 

Tačno tri godine i šest meseci otkad se na nasipu u naselju Crvenka dogodilo stravično ubistvo pevačice Jelene Krsmanović, pred Višim sudom u Beogradu na optuženičkoj klupi danas će se naći njen suprug Zoran Marjanović.

 

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

 

Zoranu Marjanoviću se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora

 10