Nakon mera uvedenih zbog koronavirusa i na pragu letnje sezone, Crna Gora nema luksuz da na jedan dan zatvara sve prodavnice.

 

U toku je diskriminacija Srba u Crnoj Gori i pokušaj vlasti da ih nasilno asimiluje i tome treba integralno i solidarno da se suprotstavi 10 miliona Srba ma gde da žive, rekao je danas član predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

 

Nakon mera uvedenih zbog koronavirusa i na pragu letnje sezone Crna Gora nema luksuz da na jedan dan zatvara celu ekonomiju, tvrdi Članak Neradna nedelja – luksuz koji Crna Gora više nema se pojavljuje prvo na Bizlife.rs.

 

“U toku je diskriminacija Srba u Crnoj Gori i pokušaj vlasti da ih nasilno asimiluje i tome treba integralno i solidarno da se suprotstavi 10 miliona Srba ma gde da žive”, rekao je član predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

 

"U toku je diskriminacija Srba u Crnoj Gori i pokušaj vlasti da ih nasilno asimiluje i tome treba integralno i solidarno da se suprotstavi 10 miliona Srba ma gde da žive", rekao je član predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.