Bilo bi dobro kada bi sve zemlje obratile pažnju na mere u suzbijanju koronavirusa kakve je najavio predsednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju naciji u sredu, rekla je predstavnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Rusiji Melita Vujnovič.

 

MOSKVA: Bilo bi dobro kada bi sve zemlje obratile pažnju na mere u suzbijanju korona virusa kakve je najavio predsednik Rusije Vladimit Putin u obraćanju naciji u sredu, rekla je predstavnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Rusiji Melita Vujnovič.

 

Predsednici Rusije i Francuske Vladimir Putin i Emanuel Makron, razgovarali su o situaciji vezanoj za pandemiju korona virusa tokom telefonskog razgovora, saopštilo je predsedništvo Rusije. Predsednici Evropske komisije Ursula fon der Lajen i Evropskog saveta Šarl Mišel tokom razgovora sa liderima G20 naglasili su potrebu za hitnim, masivnim i koordinisanim globalnim odgovorom na krizu izazvanu koronavirusom.

 

Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog gustog rasporeda, tako i zbog pandemije koronavirusa.

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Nakon toga, on se pridružio samitu G20, koji je održan u formi video - konferencije, rekao je u portparol Kremlja Dmitrij Peskov

 

Prošlo je dve decenije od kako je Vladimir Putin prvi put pobedio na predsedničkim izborima u Rusiji. Sve je spremno za reformu Ustava koja bi mu omogućila još dva mandata. Planove mu kvari - korona.

 

MOSKVA: Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog rasporeda, tako zbog pandemije korona virusa.

 

Bilo bi dobro kada bi sve zemlje obratile pažnju na mere u suzbijanju koronavirusa kakve je najavio predsednik Rusije Vladimit Putin u svom obraćanju naciji.

 

Predsednik Rusije Vladmir Putin uveo je milionerima porez na dividende

 

Predsednici Rusije i Francuske Vladimir Putin i Emanuel Makron, razgovarali su danas o situaciji vezanoj za pandemiju korona virusa tokom telefonskog razgovora.

 

Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog rasporeda, tako zbog pandemije koronavirusa.

 

Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog rasporeda, tako zbog pandemije korona virusa.

 

Najvažniji zadatak da se sačuvaju životi i zdravlje građana

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin je potpisao ukaz kojim se zabranjuje strancima da kupuju zemlju na teritoriji Krima, Astrahanske i Kalinjingradske oblasti.