Prelazak na električna vozila mogao bi da u Nemačkoj dovede do nestanka 410.000 radnih mesta do 2030. godine, pišu nemački mediji. Prema Članak E-automobili će „pregaziti“ više od 400.000 radnih mesta se pojavljuje prvo na Bizlife.rs.

 

Nemačka policija je izvršila pretrese u više pokrajina zbog sumnji da je grupa Čečena prikupljala informacije o mogućim lokacijama za napade.

 

Opel je objavio danas da otpušta 2.100 radnika u Nemačkoj.

 

Pet osoba, koje imaju između 23 i 28 godina, optuženo je da su prikupljali podatke za moguće "islamistički motivisane" napade.

 

U više nemačkih pokrajina policija je sprovela pretrese zbog sumnje pripreme teškog nasilja koje ugrožava zemlju, čime nemačke vlasti uobičajeno okarakterišu terorističke napade.

 

Zbog prelaska na automobile na električni pogon, u Nemačkoj će do 2030. godine biti ugroženo do 410.000 radnih mesta.

 

U svetu nije praksa da se izborna pravila menjaju pred izbore, kako podsećaju stručnjaci, ali se događa, kao što je u Nemačkoj februara 2014. godine.

 

BERLIN: Nemačka policija danas je izvršila pretrese u više pokrajina zbog sumnji da je grupa Čečena prikupljala informacije o mogućim lokacijama za napade, među kojima su i sinagoge.

 

Vrhovni sud Nemačke saopštio je danas da razmatra da uvede jača ograničenja za aktivnosti nemačke obaveštajne agencije

 

U više nemačkih pokrajina policija je sprovela pretrese zbog sumnje "pripreme teškog nasilja koje ugrožava zemlju", čime nemačke vlasti uobičajeno okarakterišu terorističke napade

 

U više nemačkih pokrajina policija je sprovela pretrese zbog sumnje "pripreme teškog nasilja koje ugrožava zemlju".