Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović optužila je poslanika SDSS Milorada Pupovca da na neprimeren i zlonameran način kritikuje Hrvatsku.

 

Povodom obraćanja javnosti predsednika SDSS-a Milorada Pupovca, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uputila mu je pismo u kojem mu zamera da na zlonameran način kritikuje Hrvatsku

 

Poslanik SDSS u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac kaže da nije dežurni krivac za loše stanje odnosa Hrvatske i Srbije i poruke koje dolaze od srpskih zvaničnika.

 

Predsjednik SDSS-a rekao da nije dežurni krivac za poruke koje se razmjenjuju između Srbije i Hrvatske.

 

ZAGREB - "Veoma sam ohrabren tim reakcijama, a moje su brige i bojazni danas manje nego prije više od dva tjedna, jer nikad dosad toliko utjecajnih glasova nije osudilo vezu današnje Hrvatske s tadašnjom NDH."

 

Lider Srba u Hrvatskoj dr. Milorad Pupovac u posebnoj izjavi osudio je pojave ustaštva u Hrvatskoj, a na današnjoj sednici predsedništva SDSS-a raspravljaće se o koaliciji i ostanku te stranke uz HDZ u hrvatskoij vladi

 

Predsednik SDSS Milorad Pupovac, obratiće se danas novinarima, nakon niza osuda i pritisaka zbog toga što je otvoreno govorio o položaju Srba u Hrvatskoj.

 

ZAGREB - Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se o prijetnjama čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu koje su osvanule na ulazu u njegovo rodno selo Donje Ceranje.

 

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas pretnje lideru SDSS-a Miloradu Pupovcu, ispisane na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje, a od policije zatražila da utvrdi ko stoji iza poslednjih incidenata.

 

Povodom obraćanja javnosti predsednika SDSS-a Milorada Pupovca, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uputila mu je pismo u kojem mu zamera da u javnim nastupima na neprimeren, neprihvatljiv i zlonameran način kritikuje Hrvatsku.

 

Hrvatska predsjednica uputila Miloradu Popovcu pismo iz 2016. godine s ocjenom da ga nije pozorno pročitao.

 44

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S), Milorad Pupovac obratio se na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenuju između Srbije i Hrvatske, te da ta stranka još nije odlučila šta joj je činiti po pitanju ostanka u vladajućoj koaliciji.

 

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke, Milorad Pupovac, obratio se hrvatskoj javnosti na dugoočekivanoj konferenciji za štampu u Saboru i saopštio da još nije odlučio da li ostaje u vladajućoj koaliciji sa strankom premijera Andreja Plenkovića.

 

Pupovac je istakao da je u Hrvatskoj bio nazivan raznim imenima za koje ne misli da označavaju ono što on jeste

 

Predsednik SDSS i saborski zastupnik MIlorad Pupovac obratio se javnosti, nakon oštrih reakcija na njegove izjave nakon napada na Srbe u Hrvatskoj.

 

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila pretnje lideru SDSS-a Miloradu Pupovcu, ispisane na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje.

 

Kolinda Grabar Kitarović osudila je pretnje lideru SDSS-a Miloradu Pupovcu, ispisane na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje, a od policije zatražila da utvrdi ko stoji iza poslednjih incidenata.

 

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas pretnje lideru SDSS-a Miloradu Pupovcu, ispisane na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje, a od policije zatražila da utvrdi ko stoji iza poslednjih incidenata