SAD snažno osuđuju vazdušne udare snaga sirijske vlade uz podršku Rusije na bolnice i civilnu infrastrukturu na severozapadu Sirije

 

Rusija rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije na terenu.

 

  Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu. Moskva će svoje svoje helikoptere rasporediti duž nekoliko patrolnih ruta na visini od 50-60 metara, rekao je ruski vojni pilot Dmitrij Ivanov, a prenosi Rojters. „Letovi će se obavljati...Pročitaj više

 

Rusija je rasporedila vojne helikoptere u blizini sirijsko-turske granice, kako bi se obezbedili ruski vojni policajci koji rade na terenu, objavila je agencija Interfaks, prenosi Rojters.

 

Letovi će se obavljati svakodnevno duž svih patrolnih ruta, rekao je Ivanov

 

Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu.