Iran je zabeležio još 157 smrtnih slučajeva vezanih za pandemiju novog koronavirusa čime je ukupan broj umrlih prema zvaničnim podacima porastao na 2.234.

 

Iran je zabeležio još 157 smrtnih slučajeva vezanih za pandemiju novog korona virusa čime je ukupan broj umrlih prema zvaničnim podacima porastao na 2.234, rekao je danas portparol ministarstva zdravlja.

 

U Iranu je u protekla 24 časa preminulo još 157 ljudi, izjavio je danas portparol iranskog Ministarstva zdravlja Kjanuš Džahanpur, prenosi agencija Rojters. BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU Prema njegovim riječima, u Iranu su do sada preminule ukupno 2.234 osobe, a 29.406 je zaraženo. "Broj novozaraženih u protekla 24 časa je 2.389", naveo je DŽahanpur. Iranski zvaničnik Husein Zolfagari nešto ranije je izjavio da je u Iranu 26. marta stupila na snagu zabrana međugradskog putovanja. Zvaničnici su se ranije žalili da su brojni Iranci ignorisali apele da ostanu kod kuće i otkažu planirana putovanja povodom novogodišnjih praznika počev od 20. marta.