Canon Europe najavljuje dodatak dva nova proizvoda liniji dvogleda sa stabilizovanom slikom - Canon 8X20 IS, težak 420 g i sa 8x uvećanjem, koji je najlakši dvogled na svetu sa stabilizovanom slikom i Canon 10X20 IS sa uvećanjem od 10x. Ovi novi modeli su izuzetno prenosivi i imaju optiku sa porro prizmom, sočivo za poravnanje polja i Canon-ov Super Spectra premaz sočiva – što je savršeno za dobijanje jasnog pogleda prilikom putovanja, posmatranje divljih životinja ili na sportskim događajima. Jedinstveno pozicioniran kao jedini proizvođač koji nudi 11 aktuelnih mo... Read more..

 

Canon Inc.  i Océ Holding B.V.  najavili su promenu zvaničnog korporativnog imena (trgovačkog naziva) Canon Group kompanije Océ u Canon Production Printing. Nakon što se pridružio kompaniji Canon Group u 2010, Océ je nastavio da razvija i proizvodi svoje proizvode za štampu pod Océ brendom. Promenom imena Océ u Canon Production Printing i integracijom Océ proizvoda pod Canon brend, kreiraćemo jedinstvo brenda u okviru svih oblasti našeg štamparskog poslovanja, poboljšati sinergiju u okviru našeg portfolija i uspostaviti jasan sveobuhvatan pristup izlaska na tržište. Prom... Read more..

 

Izvucite najbolje iz svog poslovanja pomoću nove serije imageRUNNER 2600, vrhunskog rešenja za dokumenta za moderne kancelarije. Današnji trendovi štampe diktiraju da moramo da štampamo bolje, brže i uz najmanje moguće troškove. To je razlog zbog kojeg je Canon novu imageRUNNER 2600 seriju napravio od nule, kako bi savršeno ispunila te potrebe. NASLEDNIK LEGENDE Dmytro Sirosh, Product Business Developer Office and Solutions, Canon CEE GmbH, kaže, „Znali smo sa kakvim nasledstvom imamo posla dok smo pravili naslednika legendarnog imageRUNN... Read more..