Primena veštačke inteligencije i 5G tehnologija obezbediće novine u raznim oblastima, kao što su komunikacije, pametni gradovi, korišćenje potrošačke elektronike, automobilska industrija, zaštita životne sredine", ocenio je ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović na međunarodnom ekonomskom Gajdar Forumu u Moskvi.

 

Dr I.P. Park, predsednik i glavni tehnološki direktor kompanije LG Electronics (LG) predstavio je okvir za razvoj budućnosti veštačke inteligencije (AI) pod nazivom „Levels of AI Experience: The Future of AI and the Human Experience” na sajmu CES® 2020. Konceptualni okvir je usklađen sa brendom LG ThinQ i njegovom ambicioznom vizijom za transformaciju svakodnevnog iskustva povezujući sve aspekte života ljudi sa inteligentnim dodirnim tačkama. Ovaj dalekosežni plan stvara jasnu mapu za razvoj veštačke inteligencije, gde je krajnje odredište kohezivni sistem... Read more..

 

Microsoft sa zadovoljstvom poziva univerzitetske studente i profesore da se prijave na „The next AI Guardians“ takmičenje, koje ima za cilj da uvede veštačku inteligenciju u obrazovanje, koristeći kreativne ideje studenata, istraživača i profesora iz više od 29 zemalja. Imate li velike ideje koje mogu da promene budućnost obrazovanja? Želimo da vam pomognemo da ih oblikujete i da zajedno oslobodimo potencijal veštačke inteligencije za dobre stvari! Pozivamo vas da prihvatite naš poziv i doprinesete rešavanju globalnih ili lokalnih izazova u visokom obrazovanju. Oformite ti... Read more..

 

Dr I.P. Park, predsednik i glavni tehnološki direktor kompanije LG Electronics (LG) predstavio je okvir za razvoj budućnosti veštačke inteligencije (AI) pod Članak LG predstavio novi okvir za razvoj VEŠTAČKE INTELIGENCIJE se pojavljuje prvo na Bizlife.rs.