Poznati muzičar Đorđe David juče je potvrdio da je pozitivan na korona virus, te da je potom primljen u bolnicu.

 

Muzičar Đorđe David juče je potvrdio da ima korona virus, a iz bolnice se uključio u "Dnevnik" televizije "Prva", u kojem je izneo više detalja, dok poruke podrške ne prestaju da se nižu na njegovim profilima na društvenim mrežama.

 

Muzičar Đorđe Nikolić, koji je poznat pod umetničkim imenom Đorđe David danas je sa javnošću podelio vest da je oboleo od opakog koronavirusa. Đorđe se danas oglasio iz bolničke postelje i otkrio da se ne oseća dobro, da stravično kašlje i da ima temperaturu, a on je pre samo 15 dana posetio lekara, a tada nije ni slutio da će ga snaći sve ovo.

 

Đorđe David danas je obavestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od korone.

 

Muzičar Đorđe David objavio je danas na društvenim mrežama da su rezultati testa na koronavirus pozitivni i uputio molbu svima da se čuvaju! Poznati muzičar Đorđe David i član žirija “Zvezde Granda” završio je nedavno u bolnici zbog upale pluća, gde je bio testiran na koronavirus. On je danas na društvenim mrežama objavio da su ... The post Đorđe David pozitivan na koronavirus: Očajan sam! Ljudi, čuvajte se! (foto) appeared first on Story.

 

Muzičar Đorđe David potvrdio je danas na instagramu da je pozitivan na korona virus. “Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… bolnica. Pakao, kao da si u zatvoru, u vojsci. Ljudi, čuvajte se. Molim vas!”, napisao je Đorđe na svom Instagram profilu. On je juče prebačen na […] The post Đorđe David oboleo od korona virusa: Hodnik se bukvalno trese od kašlja appeared first on Tračara.

 

Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju "vučem" od decembra, rekao je roker

 

Đorđe David na društvenim mrežama potvrdio je da ima korona virus.

 

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru Kliničkog centra - rekao je tokom jučerašnjeg dana Đorđe

 

Pevač Đorđe David pozitivan je korona virus, a pre nekoliko nedelja je za medije pričao o ovom virusu.

 

Đorđe David danas je na Instagramu potvrdio da boluje od korona virusa, a večeras je video linkom gostovao u Vestima televizije Prva. Muzičar, koji je inače i član Zvezda Granda, opisao je ovo iskustvo kao “stravično.” “To izgleda ovako… Upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo. Šta da vam kažem, definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta? […] The post Đorđe David iz bolnice: Čuvajte se ljudi, ne treba vam ovo appeared first on Tračara.

 

Muzičar Đorđe David danas je potvrdio da ima korona virus, a iz bolnice se uključio u "Dnevnik" televizije "Prva", u kojem je izneo više detalja.

 

Pevačica Ana Bekuta oglasila na svom Instagram profilu povodom vesti da je zaražen korona virusom njen kolega Đorđe David.

 

Pevačica Ana Bekuta oglasila na svom Instagram profilu povodom vesti da je zaražen korona virusom njen kolega Đorđe David.

 

Muzičar Đorđe David saopštio je da mu je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

 

Đorđe David na društvenim mrežama potvrdio je da ima korona virus.

 

Pevač Đorđe David potvrdio je da ima korona virus.

 

Muzičar Đorđe David saopštio je da mu je potvrđeno da je pozitivan na virus korona.