U Srbiji će sutra ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimicno biti magle ili niske oblačnost, a tokom dana oblačno, u većini krajeva suvo, samo ponegde sa slabim snegom.

 

Ujutro će u Srbiji mestimično biti magle ili niske oblačnosti, a ponegde po kotlinama i nizijama i pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 2

U Srbiji će danas ujutru izvan košavskog područja biti maglovito, a tokom dana malo do umereno oblačno i suvo. Duvaće slab i umeren, jugoistocni, u košavskom podrucju i jak vetar, a na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

 

U Srbiji će danas ujutru izvan košavskog područja biti maglovito, a tokom dana malo do umereno oblačno i suvo. Duvaće slab i umeren, jugoistocni, u košavskom podrucju i jak vetar, a na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Jutarnja temperatura biće od -5 do -1 stepeni, a […] The post Vremenska prognoza za 18. januar appeared first on PRess Serbia | PR PRess team.

 

BEOGRAD: U Srbiji će sutra ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimično biti magle ili niske oblačnost, a tokom dana oblačno, u većini krajeva suvo, samo ponegde sa slabim snegom.

 

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno i suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 2

BEOGRAD: U Srbiji će danas ujutru izvan košavskog područja biti maglovito, a tokom dana malo do umereno oblačno i suvo.

 

U Srbiji će danas tokom jutra izvan kosavskog područja biti maglovito, a tokom dana malo do umereno oblačno i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.