U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom, a na visokim planinama moguć je sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

BEOGRAD: Sutra će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom, a na visokim planinama sneg.

 

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom

 4

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom i pljuskovima koji ce ponegde biti praćeni grmljavinom.

 

PRess Serbia | PR PRess team Vremenska prognoza za 25. maj Vremenska prognoza za 25. maj: Jutarnja temperatura biće od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 18 do 22 stepena U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom. Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 6 do 12 stepeni, najviša […] Vremenska prognoza za 25. maj

 1

Posle sunčanog jutra, skoro bez oblačka, stiže nam pogoršanje vremena, zahlađenje, kiša, a ponegde i pljuskovi.

 

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom, a na visokim planinama moguć je sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Krajem dana na severu postepeni prestanak padavina. Duvaće umeren i jak vetar, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 12 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će u pojedinim delovima grada biti praćeni grmljavinom. Duvaće umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 10 stepeni, a najviša dnevna oko 17.U Srbiji će tokom celog narednog sedmodnevnog perioda biti promenljivo oblačno i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura će biti malo ispod proseka za ovo doba godine, u većini mesta u intervalu od 18 do 24 stepena Celzijusa.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vre

 

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom i pljuskovima koji ce ponegde biti praceni grmljavinom.

 11

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

 1

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblacno i vetrovito, mestimicno sa kisom i pljuskovima koji ce ponegde biti praceni grmljavinom.

 12